Din IT-konsult i Uddevalla

Om Uanet

Uanet är en helhetsleverantör av trygga, effektiva och flexibla IT-lösningar. Vår målsättning är att göra informationsteknologin enkel och funktionell för våra kunder, alla dagar året runt. Vi arbetar mot både små och stora företag. Det ställer höga krav på oss som leverantör samtidigt som våra kunder prioriteras dygnet runt. Vi ser utmaningen i varje ny kundrelation och arbetar efter att leverera anpassade tjänster.
Beroende på kundens förutsättningar, mål och visioner tillhandahåller vi unika lösningar med flexibilitet och trygghet i fokus. Våra IT-konsulter erbjuder personlig support och rådgivning. För oss är det viktigt att våra kunder alltid kan få hjälp när de behöver och vi ser därför till att vara en närvarande IT-partner som du aldrig ska tveka att kontakta när du behöver hjälp, Uanet är din IT-konsult i Uddevalla.


Uddevalla, Trollhättan & Vänersborg

Vi har kontor i trestad, men träffar kunder i hela riket

Vår lokala marknad  ligger i Uddevalla, Trollhättan & Vänersborg, men vi har kunder från Sunne i norr till Stockholm i öst och hela vägen ner till Halmstad i söder. Då många av våra tjänster kan levereras på distans så är vi ej fysiskt bundna till en plats.

Uanet AB © Copyright 2016