Tjänster
WatchGuard SOC, drivet av erfarna cybersäkerhetsexperter beväpnade med säkerhetsanalytik, branschledande maskininlärning/AI och hotintelligens. Teamet övervakar konstant, jagar, upptäcker och innesluter hot som lurar i deras slutpunkter dygnet runt samtidigt som de bedömer deras attackyta för att stärka säkerhetsläget och förbättra deras motståndskraft mot hot.
Kontakta oss

Microsoft 365

Microsoft 365 är en mångsidig tjänst från Microsoft som kombinerar molntjänster med lokalt körda applikationer. Tjänsten erbjuder tre grundläggande prenumerationsalternativ för medelstora och stora företag, småföretag och utbildning. Med Microsoft 365 får du all grundläggande programvara och säkerhet som din verksamhet behöver, och med våra tilläggstjänster kan vi ta ditt användande till nästa nivå med extra lager av säkerhet och funktioner. Kontakta oss för att lära dig mer om hur Microsoft 365 kan gynna din verksamhet

Sharepoint

Öka ditt företags samarbete med SharePoint. Med SharePoint kan du dra nytta av dynamiska och produktiva gruppwebbplatser som är anpassade för projektteam och avdelningar. Med möjligheten att enkelt dela filer, data, nyheter och resurser med andra teammedlemmar och anpassa din webbplats efter dina specifika behov, kan SharePoint hjälpa dig att öka produktiviteten och effektiviteten i ditt företags arbetsflöden. SharePoint möjliggör också smidigt och säkert samarbete med teammedlemmar både inom och utanför organisationen, oavsett om de arbetar på en PC, Mac eller mobil enhet.

 

Microsoft Teams

Med Microsoft Teams kan du samarbeta smidigt och säkert i realtid, oavsett om du använder en PC, Mac eller mobil enhet. Genom att använda Teams chat-funktion istället för e-post kan du snabbt kommunicera med dina teammedlemmar. Du kan även redigera filer samtidigt och se gilla-markeringar, @omnämnanden och svar med bara ett tryck. Teams är också anpassningsbart, så att du kan lägga till anteckningar, webbplatser och appar för att optimera samarbetet.

Cybersäkerhet

Cyberhot och intrång mot företag är ett växande problem, inte minst i Sverige. Att drabbas av en attack kan få förödande konsekvenser för vilken verksamhet som helst.

Hos Uanet erbjuder vi skräddarsydda säkerhetslösningar med ledande teknologi för att skydda din verksamhet. Vi har en stark erfarenhet av att hantera IT-säkerhet samt arbetar ständigt med att förbättra våra lösningar och upptäcka nya hot.

 

Servicedesk

Med vår Servicedesk kan ditt företag enkelt få stöd och hjälp med en mängd olika IT-tjänster. Vi erbjuder allt från att hantera arbetsplatsen, lösa tekniska problem genom vår Servicedesk, säkerställa att företagets nätverk fungerar smidigt, tillhandahålla utbildningar, underlätta möten och konferenser samt hantera dokument och utskrifter. Med vår breda expertis och långa erfarenhet säkerställer vi att ditt företag har den tekniska infrastrukturen som krävs för framgång.

Lösningar för backup

Med UANET Backup kan du vara trygg i att din data alltid är skyddad och säkerställd. Vi specialiserar oss på att skräddarsy backuplösningar efter dina unika behov, oavsett om det handlar om att skydda hela datacenter eller enskilda klienter. Våra kostnadseffektiva lösningar garanterar en perfekt passform för din IT-miljö. Vi erbjuder backup för klienter, e-post, server och datacenter samt Microsoft 365.

Nätverk & kommunikation

Med vår helhetslösning hjälper vi dig att planera, upprätta och förvalta nätverk för säker kommunikation som styrs och övervakas från en enda plats. Genom regelbunden optimeringanalys och kontroll av användarrättigheter minskar vi risken för dataintrång och läckage.  

Hosting

Med vår helhetslösning hjälper vi dig att planera, upprätta och förvalta nätverk för säker kommunikation som styrs och övervakas från en enda plats. Genom regelbunden optimeringanalys och kontroll av användarrättigheter minskar vi risken för dataintrång och läckage.  

IT-projekt

om experter på IT-projekt vet vi på UANET att noggrannhet är avgörande för att säkerställa en smidig process. Vi hjälper er med att implementera och uppgradera system, avveckla gamla system och uppnå era projektmål. Med vårt proaktiva förhållningssätt driver vi projekten tillsammans med er.

Vi är specialiserade på Microsoft 365, servrar, nätverk, virtualisering, säkerhet, nyinstallationer, backup och driftlösningar. Vi kan skräddarsy en anpassad lösning som möter era specifika krav.

 

Utbildningar

Vi erbjuder användarutbildning för att säkerställa en fantastisk användarupplevelse inom valt utbildningsområde. Oavsett om man är nybörjare eller en erfaren användare, kommer deltagarna att få värdefulla tips och tricks för att arbeta mer effektivt och utnyttja verktygen till fullo.

Vi erbjuder utbildning inom flera områden, inklusive Teams, Microsoft 365, Microsoft Viva och Cyber Security Awareness. Våra utbildningar är anpassningsbara för att möta era specifika behov och önskemål, och syftar till att ge användarna den kunskap och kompetens som krävs för att bli självsäkra och produktiva användare av de valda verktygen.