Tjänster
Uanet erbjuder trygga och säkra IT-tjänster som låter er fokusera på er kärnverksamhet. Vi har mångårig erfarenhet av IT-projektering och support och kan hantera alla era IT-behov. Våra experter ser till att ni alltid har den senaste tekniken och de bästa lösningarna för att skydda er organisation mot cyberhot.


Bygg din framtid med våra tjänster

Få branschledande appar tillsammans med intelligenta molntjänster och säkerhet i världsklass.

Microsoft 365

Microsoft 365 är en mångsidig tjänst från Microsoft som kombinerar molntjänster med lokalt körda applikationer. Tjänsten erbjuder tre grundläggande prenumerationsalternativ för medelstora och stora företag, småföretag och utbildning. Med Microsoft 365 får du all grundläggande programvara och säkerhet som din verksamhet behöver, och med våra tilläggstjänster kan vi ta ditt användande till nästa nivå med extra lager av säkerhet och funktioner.

Kontakta oss för att lära dig mer om hur Microsoft 365 kan gynna din verksamhet.

Sharepoint

Öka ditt företags samarbete med SharePoint. Med SharePoint kan du dra nytta av dynamiska och produktiva gruppwebbplatser som är anpassade för projektteam och avdelningar. Med möjligheten att enkelt dela filer, data, nyheter och resurser med andra teammedlemmar och anpassa din webbplats efter dina specifika behov, kan SharePoint hjälpa dig att öka produktiviteten och effektiviteten i ditt företags arbetsflöden. SharePoint möjliggör också smidigt och säkert samarbete med teammedlemmar både inom och utanför organisationen, oavsett om de arbetar på en PC, Mac eller mobil enhet.

Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att höja effektiviteten och samarbetet i ditt företags arbetsmiljö med SharePoint.

Microsoft Teams

Med Microsoft Teams kan du samarbeta smidigt och säkert i realtid, oavsett om du använder en PC, Mac eller mobil enhet. Genom att använda Teams chat-funktion istället för e-post kan du snabbt kommunicera med dina teammedlemmar. Du kan även redigera filer samtidigt och se gilla-markeringar, @omnämnanden och svar med bara ett tryck. Teams är också anpassningsbart, så att du kan lägga till anteckningar, webbplatser och appar för att optimera samarbetet.

Cybersäkerhet

Cyberhot och intrång mot företag är ett växande problem, inte minst i Sverige. Att drabbas av en attack kan få förödande konsekvenser för vilken verksamhet som helst.

Hos Uanet erbjuder vi skräddarsydda säkerhetslösningar med ledande teknologi för att skydda din verksamhet. Vi har en stark erfarenhet av att hantera IT-säkerhet samt arbetar ständigt med att förbättra våra lösningar och upptäcka nya hot.

Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att säkra din verksamhet.

 

  • Avancerat skydd (EPDR) mot virus, skadlig kod och ransomware.
  • Övervakning av system och nätverk för realtidsidentifiering och hantering av hot.
  • Brandväggar för skydd mot intrång och obehörig åtkomst.
  • Backuplösningar för trygg och skyddad datahantering.
  • Identitetsskydd för att auktorisera användare och säkerställa skydd mot obehörig åtkomst.
  • Logghantering och analys för upptäckt och reaktion mot hot.
  • Hot- och attacksimulering för identifiering av sårbarheter i system och nätverk.
  • Autentiseringslösningar (Multifaktor) för extra skydd genom flera identifieringsfaktorer.

Servicedesk & Support

Med vår Servicedesk kan ditt företag enkelt få stöd och hjälp med en mängd olika IT-tjänster. Vi erbjuder allt från att hantera arbetsplatsen, lösa tekniska problem genom vår Servicedesk, säkerställa att företagets nätverk fungerar smidigt, tillhandahålla utbildningar, underlätta möten och konferenser samt hantera dokument och utskrifter. Med vår breda expertis och långa erfarenhet säkerställer vi att ditt företag har den tekniska infrastrukturen som krävs för framgång.

Lösningar för backup

Med UANET Backup kan du vara trygg i att din data alltid är skyddad och säkerställd. Vi specialiserar oss på att skräddarsy backuplösningar efter dina unika behov, oavsett om det handlar om att skydda hela datacenter eller enskilda klienter. Våra kostnadseffektiva lösningar garanterar en perfekt passform för din IT-miljö. Vi erbjuder backup för klienter, e-post, server och datacenter samt Microsoft 365.

 

Nätverk & kommunikation

Med vår helhetslösning hjälper vi dig att planera, upprätta och förvalta nätverk för säker kommunikation som styrs och övervakas från en enda plats. Genom regelbunden optimeringanalys och kontroll av användarrättigheter minskar vi risken för dataintrång och läckage.  

Hosting

Vi erbjuder hostingtjänster som sparar dig tid och bekymmer. Vår hostinginfrastruktur är placerad i en säker och noggrant övervakad lokal, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att hantera din egen infrastruktur. Vare sig du behöver en dedikerad server, en VPS (Virtual Private Server) eller en enkel webbhotellslösning, så har vi dig täckt. Låt oss ta hand om hostingen så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

IT-projekt

Som experter på IT-projekt vet vi på UANET att noggrannhet är avgörande för att säkerställa en smidig process. Vi hjälper er med att implementera och uppgradera system, avveckla gamla system och uppnå era projektmål. Med vårt proaktiva förhållningssätt driver vi projekten tillsammans med er.

Vi är specialiserade på Microsoft 365, servrar, nätverk, virtualisering, säkerhet, nyinstallationer, backup och driftlösningar. Vi kan skräddarsy en anpassad lösning som möter era specifika krav.

Kontakta oss idag för att diskutera era IT-projekt och hur vi kan hjälpa er att uppnå era mål. Med UANET kan ni vara säkra på en smidig och effektiv process.

Utbildningar

Vi erbjuder användarutbildning för att säkerställa en fantastisk användarupplevelse inom valt utbildningsområde. Oavsett om man är nybörjare eller en erfaren användare, kommer deltagarna att få värdefulla tips och tricks för att arbeta mer effektivt och utnyttja verktygen till fullo.

Vi erbjuder utbildning inom flera områden, inklusive Teams, Microsoft 365, Microsoft Viva och Cyber Security Awareness. Våra utbildningar är anpassningsbara för att möta era specifika behov och önskemål, och syftar till att ge användarna den kunskap och kompetens som krävs för att bli självsäkra och produktiva användare av de valda verktygen.