Kommunikation

Låt våra kreativa designers hjälpa er kommunicera ut ert varumärke
i rätt kostym & i de rätta kanalerna

Vi kan hjälpa er synas på rätt sätt

 

Grafik

 

Är ni nystartade eller behöver ni fräscha upp varumärket? Låt oss titta på den grafiska profilen.

E-post Utskick

 

Ett kostnadseffektivt sätt att nå kunder på är via e-post utskick. Vi kan hjälpa er igång.

Sociala medier

 

Syns där era kunder finns, idag finns en uppsjö av digitala mötesplatser fyllda med era kunder.

Marknadsmaterial

 

Vi kan hjälpa er ta fram marknadsmaterial i form av utskick, visitkort, presentationer osv.


Är ni intresserade av att starta ett projekt med oss?

Kontakta oss

 

Behöver ert företag en grafisk översyn? Låt oss hjälpa er

 


Logotyp & grafisk profil

Vi kan hjälpa er att renovera en befintlig logotyp eller att ta fram en ny. Våra logotyper levereras alltid i vektorformat redo för tryck. Till logotypen tar vi även fram en grafik profil som en grafisk grund för hur ert företag ska synas utåt. Storleken & omfattningen på den grafiska profilen avgör ni som kund.

Vad är en grafisk profil?

En grafisk profil är ett dokument som innehåller riktlinjer för hur företagets logotyp, färger och typsnitt får används. Man använder sig av en grafisk profil för att allt digitalt och tryckt material ska vara grafiskt enhetligt. En grafisk profil kan vara kort och simpel eller lång och komplex, det är helt upp till företaget att bestämma hur omfattande man vill att den ska vara.

En grafisk profil ska användas för att underlätta arbete med grafiskt material för företaget.

Hur jobbar vi? Vi för en diskussion med er och kommer tillsammans fram till hur omfattande den skall vara. Vi kan sedan ta fram dokumentmallar, presentationsmaterial, visitkortsmallar mm.


kommunikation-grafik


E-postutskick

E-postutskick är kostnadseffektivt, snabbt & enkelt

 

Med e-postutskick når man snabbt och enkelt ut till sina kunder med information och erbjudanden. E-postutskick gör det möjligt att enkelt och kostnadseffektivt skicka ut information till en specifik grupp med användare. Utskicken görs i kampanjer som man sedan kan följa upp för att se antal öppnade brev, vilka länkar som har klickats på och vilka som gått vidare till hemsidan.

kommunikation-epost

Syns där era kunder finns

 


Sociala medier har exploderat under senaste åren och med hjälp av den smarta mobilens frammarsch är det populärare än någonsin. Sociala medier som förut var något för den yngre generationen har nu växt till sig och man ser tydligt på undersökningar* att åldern för sociala medier ökar.


 


*Se ”Svenskar & internet”

Rätt marknadsmaterial för rätt tillfälle

 

Behöver ni nytt marknadsmaterial? Vi kan hjälpa er ta fram skyltar, annonser, foldrar, presentationer, visitkort mm i er grafiska profil. Vi levererar alltid tryckfärdigt material redo att skickas till tryckeriet. Vi samarbetar med några lokala tryckerier men kan hjälpa er ta fram material åt vilket tryckeri ni än önskar.

kommunikation-marknadsmaterial

 

Uanet AB © Copyright 2022