IT-konsultation

IT-konsultation är hjärtat i vår verksamhet. Med bred kompetens
hjälper vi er inom alla områden

Din IT-konsult i Västra Götaland

Behöver ni hjälp med er IT? Vi på Uanet i Uddevalla är ett glatt gäng av IT-fantaster som dagligen jobbar med att lösa alla möjliga typer av IT-relaterade problem. Vi gör allt från support till installation, drift och underhåll. Kontakta oss för mer information om vad vi kan hjälpa er med.

Kontakta oss

Serviceavtal

Sov bättre om nätterna med tryggheten av ett serviceavtal

Service och support är viktigt för oss och förutom en väldigt bra support har Uanet fördelaktiga serviceavtal. Serviceavtal innebär för dig en säkrare IT-miljö och baserat på ditt företags krav på säkerhet, kostnadskontroll och snabb support kan vi tillsammans skräddarsy ett avtal.

Fjärrstyrning ger snabb och hög servicenivå så oavsett avtal rekommenderar vi att köra Uanet Fjärrsupport, för fjärrstyrning över nätverk, då det underlättar snabba åtgärder (t ex felsökning, uppdateringar och förändringar).

Många av dessa program fungerar med brandväggar. Era kostnader för support och underhåll (t ex för resor) minskar.

Ett serviceavtal med Uanet ger dig som kund mervärden i form av ökad driftsäkerhet och högre tillgänglighet.

  • Garanterad inställelsetid
  • Förebyggande arbete
  • Kontinuerlig övervakning
  • Kontroll över IT-kostnader
  • Bra personlig support

För en effektivare IT-miljö

Vårt mål är att leverera problemfri & effektiv IT

Backup, virusskydd och VPN


Backuphantering

Ingen vill vara med om en hårddisk krasch samt veta att man inte har backup på den! Vi hjälper er att få en säker backup, vare sig det gäller på klient, server eller NAS. När olyckan är framme hjälper vi er att återställa er data.

Virusskydd

Med Panda Security skyddar ni era datorer, arbetsstationer, laptops och servrar. Oavsett storlek på ditt företag, från det lilla till det stora, kan Panda Security erbjuda globala lösningar som lätt kan anpassas till dina säkerhetsbehov. Enkelt att installera, enkelt att underhålla och med en minimal investering.

VPN

Vill ni koppla samman era kontor med en säker förbindelse över Internet eller behöver ni kunna komma åt er server på resande fot? Vi hjälper er att skapa en säker och kostnadseffektiv lösning efter era önskemål och behov.

 

 

 

Installation, drift & underhåll

Med bred kompetens och många års erfarenhet kan vi hjälpa er från uppstart till daglig drift.

Tillsammans med er som kund så går vi igenom era mål med er IT-miljö, sedan hjälper våra kunniga IT-tekniker er med allt från montering av utrustning till installation av hårdvara och mjukvara till konfiguration och uppsättning av system.

Uanet AB © Copyright 2022