Vad är Office 365?

Office 365 är den perfekta arbetsplatsen.

Vad är Office 365?

Office 365 är samma Office-upplevelse som vanligt, plus verktyg som hjälper dig att samarbeta på ett bättre sätt så att du får mer gjort – när du vill, var du vill. Oavsett om du arbetar online eller offline, från datorn, surfplattan eller telefonen, har du allt du behöver i Office 365. I Office 365 hittar du flexibla och välbekanta verktyg för samarbete mellan team, enheter och plattformar. Du har dessutom kontroll över datasäkerhet och efterlevnad tack vare inbyggd sekretess, transparens och förfinade användarkontroller.

Kontakta oss så berättar vi mer

 

Office 365

Microsofts molnbaserade Office-paket

Office 365 omfattar ett antal molntjänster som kopplar ihop Office 2016 med webbplatser för dokumentdelning, snabbmeddelanden, webbkonferenser och Exchange Online, den ledande e-postlösningen för företag med inbyggt antivirus- och skräppostskydd.

microsoft-office-365

Vad ingår i Office 365?

 

Office Professional Plus, världsledande produktivitetsprogram som ger åtkomst till dina data från alla typer av enheter, var du än är.

 • Överlägsen produktivitet och ett välbekant gränssnitt
 • Konsekvent formatering oavsett om du jobbar via datorn, telefonen eller webbläsaren
 • Redigera dokument tillsammans med hjälp av snabbmeddelanden och närvarostatus

Exchange Online, förstklassig lösning för e-post, kalender och kontakter.

 • Postlåda med röstmeddelanden och Unified Messaging
 • Delade kalendrar, kontakter och uppgifter
 • Mobil e-post för de vanligaste mobila enheterna, till exempel Windows Phone, BlackBerry, iPhone och Nokia

Skype for business, nya sätt att hålla kontakten – när och var som helst.

 • Telefon- och videokonferenser mellan datorer
 • Klicka för att kommunicera från Outlook®, gruppspecifika webbplatser och andra Office-program
 • Starta onlinemöten med skrivbordsdelning med bara ett klick

SharePoint Online, skapa webbplatser för att dela dokument och information med kolleger och kunder.

 • Gruppwebbplatser för att samla dokument och tidsplaner
 • Extranet för att dela stora filer med kunder
 • Offline-åtkomst till dokument med SharePoint® Workspace

 

Kontakta mig
Tommy Rihu

0522-980-27 eller på mail tommy@uanet.se

Hårdvara

Vår hårdvara levereras alltid installerad & klar att användas

 

PC/Mac

Oavsett om ni vill köra med stationära datorer eller supertunna laptops så har vi hårdvaran för er. Datorerna levereras körklara så ni endast behöver trycka på startknappen.

Som företagare har man inte alltid tid eller möjlighet att sätta sig ner och läsa på om de senaste datorerna som kommit ut på marknaden. Därför finns vi här som kan köpa in utrustningen åt er. Ni berättar helt enkelt bara vilken typ av jobb ni ska utföra på datorn så hjälper vi er hitta rätt maskin.

Nätverk

Vi har lång erfarenhet av både trådbundet och trådlöst nätverk i både stora och små lokaler så vi vet vilken utrustning som behövs.

När man står inför valet att bygga ett nytt nätverk eller att uppdatera sitt befintliga nätverk kan det vara svårt att veta vilken hårdvara som är rätt då många faktorer spelar roll. Vi har jobbat mycket med nätverk under åren och känner till de flesta olika förhållandena. Ta kontakt med oss så kommer vi bort till er och gör en undersökning av vad som behövs.

 

 

 

Mobiltelefoner

Mobilerna får en allt större roll i företagen och idag används de till betydligt mer uppgifter än att bara ringa och SMS:a med. En bra företagsmobil erbjuder molnsynkroniserad e-post, kalender och adressbok. Vi säljer både iOS enheter och Android enheter till våra kunder och hjälper självklart till med att konfigurera upp dessa. En vass mobiltelefon kopplad till vår molnbaserade exchange hosting är ett kraftfullt verktyg i arbetslivet.

 

Servrar

Om ni kräver en serverlösning som inte går att köra i vår virtuella miljö så erbjuder vi även försäljning av fysiska servrar. Servrarna kan sedan driftas i vårt datacenter via vår co-location tjänst.

 

 

Uanet AB © Copyright 2018