Datacenter

Med hög redundans installerar, driftar & underhåller
vi servrarna i våra datacenter i Uddevalla

Hyr server


Dedikerad

Perfekt som applikationsserver

  • Linux/Windows
  • Databasserver
  • Root-access
  • Dagliga backuper
  • Brandvägg

 

Offertpris

Intresseanmälan

VPS

Flexibelt pris med bra prestanda

  • Linux/Windows
  • Databasserver
  • Root-access
  • Dagliga backuper
  • Brandvägg

 

Offertpris

Intresseanmälan

Co-location

Er hårdvara, vårt datacenter

  • Linux/Windows
  • Databasserver
  • Root-access
  • Dagliga backuper
  • Brandvägg

 

Offertpris

Intresseanmälan

När man hyr en server, som antingen kan vara fysisk eller virtuell, tar man del av vår infrastruktur och får en kostnadseffektiv IT-drift med hög tillgänglighet.

Kontakta oss

Olika typer av servrar


Dedikerad Server

En dedikerad server används bara för din egen webbplats eller applikation. När ni hyr en server hos Uanet AB garanterar vi er en extremt hög driftsäkerhet och tillgänglighet.
En dedikerad server är en hostingtjänst som innebär att en kund hyr en fysisk server av en hostingleverantör.

VPS – Virtual Private Server

Tjänsten VPS, som står för Virtual Private Server, innebär att ni hyr en komplett serverlösning från oss. En virtuell server fungerar på samma sätt som en dedikerad server, men delar hårdvara med andra kunder. Varje virtuell server tilldelas ett eget operativsystem och dedikerat ram-minne. En virtuell server passar bra för dig som exempelvis vill köra egna applikationer eller webbsidor som inte kan köras i webbhotellet.

Co-location

Co-location eller samlokalisering innebär att ni placerar er server på en säker plats hos oss i Uddevalla. Ni äger servern och gör vad ni vill med den, precis som om den stod kvar hos er. Vi står för el, kylning, Internetaccess och ser till att den är skyddad 24-7. Våra lokaler är ordentligt övervakade. Kontakta oss så säkerställer vi era servrar.

Hyr server hos oss

Tillgänglighet, kostnadskontroll, flexibilitet & säkerhet

Intresseanmälan

Tillgänglighet

Att hyra serverdrift av Uanet innebär att servern placeras i en infrastruktur som är byggd för att garantera en hög tillgänglighet. Servern sitter ansluten mot Internet via flera oberoende operatörer och strömförsörjningen är säkrad genom avbrottsfri kraft och reservkraftaggregat.

Kostnadskontroll

Du debiteras en fast månadskostnad istället för att din likviditet belastas av stora kostnader för inköp av hårdvara och programvara. Det ger er som företag en större kontroll över era serverkostnader.

 

Flexibilitet

Du kan snabbt öka din kapacitet genom att hyra in mer hårdvara. Du har inga problem med begränsad bandbredd. Du når dina applikationer och din information oavsett var du än befinner dig.

Säkerhet

Din data är säkrad både fysiskt och virtuellt. Hallen är skalskyddad med inbrottslarm, kameraövervakning och dubblerade klimatanläggningar. Data skyddas genom brandvägg, data intrusion protection, virusskydd, övervakning och backup. Drift och underhåll sköts av certifierad och serviceinriktad personal.

Office 365 - Framtiden är här!


Office 365

Förenkla er arbetsdag genom Office 365! Dina anställda kan göra mer än att bara skicka och ta emot e-post, de kan dela kalendrar, mappar och kontakter. Outlook är tillgängligt för skrivbordet, webbläsare och mobil åtkomst, vilket innebär att du alltid är ansluten, oavsett om du är på kontoret, på resande fot eller jobbar hemifrån. Skaffar du ny mobil är det enkelt att genom några knappklick få tillbaka alla dina mail, kalenderposter, kontakter och uppgifter.

Eftersom du alltid ansluter till samma Exchange-server förblir inkorgen synkroniserad, oberoende av vilken Outlook-klient du använder. Kombinationen av Microsoft Exchange och Microsoft Outlook innehåller många olika funktioner för sortering, prioritering, delegering och hantering av e-post som gör att du kan ta kontrollen över inkorgen.

Kontakta oss så hjälper vi er igång!

Kontakta:
Tommy Rihu
tommy@uanet.se
0708-284400

Webbhotell


99,9% upptid på vårt webbhotell

Våra webbhotell levererar en upptid på 99,9%, så hos oss kan ni känna er säkra med att er webbplats alltid är tillgänglig.

Webbmail ingår alltid

I alla våra webbhotell ingår det webbmail, det betyder att ni alltid lätt kan nå er e-post vart ni än befinner er. Välj mellan IMAP och POP3.

Dagliga backuper

Vi erbjuder ett stabilt webbhotell med dagliga backuper. Så om ni av misstag råkar radera en viktig fil så kan vi på supporten hjälpa er att hämta tillbaka filen från den senaste backupen.

One-click install

Kom igång på några minuter, med one-click install för WordPress och Drupal är det bara att logga in på portalen och klicka på installera för att vara igång.

Köp er domän hos oss

.SE .COM .EU .NU .NET .ORG .BIZ .INFO .MOBI

webbhotell

 

Uanet AB © Copyright 2022