Google uppdaterar sitt användaravtal

Publicerat

Google har uppdaterat sitt användaravtal vilket bland annat innebär att de nu får använda ditt namn och din google profilbild via annonsering (på samma sätt som facebook gör).

I praktiken innebär det att om du delat/gillat en sida via google+ och någon av dina google+ vänner söker på något som gör att sidan du delat/gillat visas så kan din profilbild och ditt namn dyka upp tillsammans med din kommentar på sidan.

Detta är alltså samma sätt som facebook jobbar med i sina sponsrade inlägg.

Om man vill läsa om detta eller stänga av funktionen så kan man besöka sidan med sina google inställningar.


Tillbaka
Uanet AB © Copyright 2019